Az egyéni foglalkozásról

Stúdiómban lehetőség van egyéni aktív tornára és egyéni kezelésre, amely valamilyen manuálterápiás fizioterápiát foglal magába.
Az első konzultáció alkalmával (melyre lelettel célszerű érkezni, ám ami nem feltétele a közös munkának), széles körű állapotfelmérést végzek.
Ezután teljes körű felvilágosítás keretében szaktanácsadással segítek a felmerült probléma elméleti orvoslásában, valamint a hétköznapi életben előforduló általános kérdéseket vitatom meg.
A gyakorlati segítségnyújtás az elhangzottak fényében és a probléma súlyosságától függően kerül megvalósításra, valószínűleg inkább a második találkozás alkalmával kezdődően.
Ezen találkozások után készítek egy személyre szóló tervet, melyet a várható és megvalósult fejlődések fényében állandóan felülírok, és időről-időre újragondolok.
A hozzám érkező páciensek problémájától függetlenül nagyon fontosnak tartom a medencefenéki izmok tudatosítását, és a vénás szövődmények elkerülését. Ennek érdekében idővel mindig sort kerítek ezen területek lehetséges problémáinak megelőzésére, amivel a kezelések komplexitását kívánom hangsúlyozni.

“A megfigyelés a legnehezebb művészet: művelt, józan szellem kell hozzá és iskolázott tapasztalat, amely csak a gyakorlat révén sajátítható el., mert az igazi megfigyelő nemcsak a jelenséget látja meg, hanem a jelenségeket összekötő részeket is, és azok összefüggéseit az egésszel.”

                                                                                                                     Justus von Liebig